Nyári balett kurzus


Nyári balett kurzus kiváló közlekedésnél,

felnőtteknek a Nyugatinál.

Ha nem akarsz egész nyáron balett órára járni, de nem szeretnéd elfelejteni, amit év közben megtanultál, ideális választás lehet számodra a nyári balett kurzus.

A rövid intenzív tanfolyam nagyon kedvelt, mert egyedülálló lehetőséget biztosít arra, hogy fokozottan, hatékonyan dolgozzunk az izmok fejlesztésén, a technikán vagy a művészi kivitelezésen.

 

 

Aki még iskolába jár, egyáltalán nem fáradt, aki pedig dolgozik, az is szívesebben mozdul ki a jó időben munka után. A nyári balett kurzustól ruganyosabb, erősebb lesz a testünk, javul a tartásunk, remekül fejlődik az izommemóriánk, akárcsak a tánc technikánk.

Annyira látványos a fejlődés egy intenzív tanfolyam után, figyeljük csak meg a reakciókat, ha visszatérünk ősszel a normál órákhoz! A fejlődés minden területen sokkal gyorsabb.

Aki például egy egész nyarat kihagy a felnőttként, annak a tudása jó eséllyel vissza is fejlődhet. Megkopik a technika, így gyakorlatilag az őszi normál tanfolyam idején az első három-négy hónapot azzal kell tölteni, hogy újra épüljön a rugalmasság, az erő, no és persze a tudás.

Ez könnyedén megelőzhető egy nyári balett kurzussal, ahol a mindennapos koreográfia és lépéstanulás intenzíven fejleszti a memóriát és a test koordinációját. Amellett, hogy erősebbek leszünk és fegyelmezettebbek, többet is fognak elvárni tőlünk, így mi is felismerjük, hogy egyre többre vagyunk képesek. Ez pedig magabiztossá tesz, a kemény munka meghozza gyümölcsét.

Ha pedig több tanárral, többféle technikával dolgozunk, új perspektívákhoz jutunk, új korrekciókhoz, amelyek nélkülözhetetlenek a balett oktatásban.

Egy intenzív nyári balett kurzus tehát arra is tökéletes, hogy a régi, rosszul megszokott tartásokat, mozgásokat kijavítsuk. A siker nem marad el: nem csak feszesebb, balettosabb lesz a testünk, de sokkal elkötelezettebbekké is válunk.