Felnőtt balett NULLÁRÓL kezdőknek

 

Mi lehet a titka a balett táncosoknak?

Vágyakoztál rá, hogy olyan a kecsesek és szépek legyenek a mozdulataid?

Tudtad, hogy felnőttként is megismerheted a klasszikus balett varázslatos világát?

Akkor ne habozz, itt a lehetőség!

 

"Mit kell tennem?"

Nincs más feladatod, mint jelentkezni a NULLÁRÓL kezdő, felnőtt balett tanfolyamra.

 

A felnőtteknek indított felnőtt balett órákra kiket várok?

Azokat a rajongókat, akik szeretnék az alapoktól kezdve megismerni ezt a csodálatos világot, majd a megszerzett tudás birtokában, akár be is tudnak kapcsolódni az órarend szerinti órákba.

 

"Testalkat, vagy az életkor nem számít?"

Ezekre a tanfolyamokra olyan teljesen kezdő felnőttek járnak, akik még soha nem jártak balett-teremben, de rajongói a balettművészetnek. Nem lényeges, sem az életkor, sem a testalkat!

Ez egy gyakorlatban is bizonyított módszer, mellyel teljesen kezdők is megtanulhatják ezt mozgásrendszert.

 

 

.

A TANFOLYAMCSOMAG tartalma a következő lehet:

 

Válassz magadnak csomagot!!!

- fektesd el a telefonod,
és az egész táblázatot látni fogod!!! -

EXTRÉM

csomag

ÉLMÉNY

csomag

2 hónapig tartó, 8 alkalmas, kezdő felnőtt balett tényleg NULLÁRÓL kezdőknek

Kezdő tanfolyam, függetlenül testalkattól és életkortól.

Első ajándék: Balett zene!

Óra után, az otthoni gyakorlást is segítő zenei válogatás, azokból a zenékből, amit az órán is hallhatsz. Letölthető e-music formátumban.

Második ajándék: Tanfolyam videók

Segítség az otthoni gyakorláshoz, így minden óra után elküldjük a gyakorlatokat.

Harmadik ajándék: Erősítés és nyújtás 5 alkalommal

Fontos a tanulás szempontjából a testtudat. Ezért van szükség arra, hogy az órától külön időpontban erősítést és nyújtást végezzenek az óra résztvevői. Ezen az óratípuson tudsz részt venni, a tanfolyam ideje alatt 5 alkalommal.

Negyedik ajándék: Balettcipő

Gyakorló cipő, hogy könnyebb legyen megtanulni a mozdulatokat. Fekete, vagy fehér közül választhatsz.

Ötödik ajándék: Plasztik belépő kártya

Elektronikus tagsági kártya a nyújtás órákra történő regisztrációhoz

 

 

 

Érdekel a kezdő felnőtt balett? Szeretnéd elsajátítani a balett alapokat?

Klikk és már meg is tudod a részleteket!

.

Most megnézem a
teljesen kezdő tanfolyamokat>>>

.

.

Teljesen kezdő felnőtt balett Budapest szívében, a belvárosban, életkortól, nemtől és testalkattól függetlenül.

Ne higgy a széles körben elterjedt hiedelemnek, hogy csak nagyon vékonyan, és hat évesen lehet elkezdeni ezt a műfajt.

Persze nem áltatunk, nem fogsz néhány hónap után a színpadokon állni, és balett művekben táncolni. Viszont át fogod élni azt az élményt, amire mindig is vágytál, és kipróbálhatod magad a tükörrel szemben, a balett rúd mellett.

Balett felnőtteknek teljesen az alapoktól. Várunk szeretettel a tanfolyamon.

.

Melyik felnőtt balett tanfolyam-csomag mit tartalmaz?

 

Nem kell lemondani a balettról csak azért, mert már nem vagy gyerek! A felnőtteknek szóló oktatáson tökéletesen elsajátíthatod a balett alapjait, emellett pedig szép tartásod lesz néhány hónap alatt.

Többirányú fejlődést fogsz magadon tapasztalni: egyrészt erősebb leszel, hiszen fejlődésnek indulnak az izmok, amelyek egyúttal rugalmasabbakká válnak. Közben javul az egyensúlyod és a hajlékonyságod, amelyekért a mindennapok során hálás leszel majd.

 

Hogyan tudod gyakorlatba ültetni a tervet?

 

A teljesen kezdő tanfolyammal. Az első néhány óra alkalmával megismerkedsz a nélkülözhetetlen kifejezésekkel. Elsőre nehéznek tűnhet, de ahogy egyre többet hallod a szavakat, úgy fog beléd vésődni a jelentésük, és pár hét után a tested magától tudni fogja, mit kell csinálni. Ha pedig sikeresen elvégezted a kurzust, máris szintet ugorhatsz.

A francia kifejezések mellett, a balettórákon, végre számodra is kiderül, mi a különbség az első és második pozíció között, hol tartod a karod előkészítőben, és hogyan kell ellazítani az ujjaidat. A központodat eddig sosem látott munkára kényszeríted, ami nélkül egyetlen gyakorlatot se lehet jól elvégezni.

 

Otthoni gyakorláshoz balett videók

 

A Nulláról kezdő oktatásnak számos előnye van. Nem csupán a alapokat tudod jól elsajátítani vagy korrekciót kérni a mesteredtől, de páratlan lehetőséged nyílik az otthoni gyakorlásra. Az órai gyakorlatokról készült videókat ugyanis hazaviheted, így annyiszor ismételhetsz, ahányszor csak akarsz.

 

Gyakorlás balettcipőben

 

Bónuszként egy vászon balettcipő új tulajdonosa lehetsz attól függően, hogy melyik tanfolyamcsomagot választod. Egy jó gyakorló nélkülözhetetlen, bár az első órán nem feltétlenül szükséges, hamarosan rájössz, hogy jobb, ha beszerzel egyet. Nem csak a kinézeted, hanem a munkád is profibb lesz benne.

 

Ne hagyd ki a balett stretching órát se

 

Nem megy a spárga, gondot okoz a terpeszülés is? Engedd el a fóbiákat, gyere helyette nyújtani! A rendszeres stretching megnyújtja az izmokat, jobban fog menni a lehajolás, lábujj érintés vagy akár a guggolás. Két-három hét és könnyebbnek fogod magad érezni. Otthon, tévézéskor is folytathatod a nyújtást, előbb lesz eredménye a munkádnak.

Természetesen itt is jobb a fokozatosság elvét alkalmazni, felesleges sérüléseket szerezni azzal, hogy rögtön hetvenkedni akarsz az újonnan szerzett tudásoddal. Szép lassan nyújtsd meg mindegyik testrészed, hagyd, hogy az izmok maguktól nyúljanak, ne húzd, ne feszítsd őket, szép lassan nyúlni fognak.

 

Van még kérdés?

 

Csupán annyi, hogy készen állsz-e a nagy kalandra. Vágj bele még ma! Vár a balettiskola, a mestered és a társak, akik ugyanazokkal a félelmekkel küzdenek, mint te, de vettek egy nagy levegőt, és beiratkoztak balett oktatásra. Ne habozz te se!

.

Nálunk forgatott a LifeTV

.

.

.