Balett harisnya

Balett harisnya

Harisnya nélkül nincs balett óra, nincs felnőtt balett oktatás legalábbis hatékony. Ha nem harisnyában dolgozol, már az első órán tapasztalni fogod az eredményt. Miért? A balett harisnyában a két láb tökéletesen csúszik egymáson, ezáltal lehetővé téve, hogy a mozdulatokat akadálymentesen végezd.

Ha túl vastag nadrágban vagy, tönkreteszed a lépést, ha pedig nincs a lábon semmi, akkor összetapad. A balett harisnya tehát segít, ráadásul a verejtéket is felszívja, így több funkciót is ellát. Vásárolj rögtön kettőt, hogy legyen váltásod.

A tisztításakor jó tanács, hogy ha öblítőt is használsz, még tartósabb lesz. Típusait általában anyaga és fazonja alapján különböztetjük meg.

Felnőtt balett oktatáson a hőérzettől függően válassz vékonyabb vagy vastagabb szövésűt, idővel úgyis kiderül, melyik áll hozzád a legközelebb.

Ami a fazont illeti, a legnagyobb különbség a lábfejnél van, a többi ponton nagyjából azonosak a balett harisnyák.

Vehetsz lábfej nélkülit, ami olyan érzést ad, mintha nem lenne rajtad semmi, közben pedig mégis fedi a lábat valami.

Ha bokáig érőt választasz, hagyhatod úgy vagy fel is tekerheted attól függően, mennyit szeretnél megmutatni a lábaidból.

Ha túl meztelennek érzed magad, dönts a lábfejes mellett, ha pedig már spiccelsz, akkor a spicc harisnya a nyerő, ami gyors segítség, amikor cipőt kell váltani.

A kengyel típusban pedig az a jó, hogy fed is, meg nem, húzhatod belülre vagy kívülre. 

 

<<< vissza a felnőtt balett oktatáson főoldalra

.