Balett oktatás felnőtteknek Budapest központi pályaudvaránál a Nyugatinál

Balett oktatás felnőtteknek

Gyerekkoromban láttam először klasszikus balettet, a Párizsi Operaház egyik felvételét, a Bajadért. Az Árnyak Birodalmát láttam csak belőle, ahol a táncosnők fehérben táncolnak, kék fényben káprázatos összhangban és feszes, mégis éteri mozdulatokkal.

Ezt látva fogalmazódott meg bennem egy érzés, amit nagyon nehéz kifejezni.

A klasszikus balett az a művészeti ág, amely feszes bájával menthetetlenül szerelmessé tesz magába, még a módszertanát is áthatja az a varázslat, melytől könnyen megszédül az elme.

Az egész olyan, mint egy bódító édes illat, amely bűvösen tehet kortalanná és örökké emberi vágyakat, szépségeket...

.

Nálunk forgatott a LifeTV!

.

.

Nálunk megtanulhatjátok a balett alapjait, a helyes testtartást, a harmonikus mozgást.

A balett fejleszti a ritmusérzéket, a koordinációs képességeket és az izmok erejét és hajlékonyságát, mindemellett új ismeretségeket lehet kötni olyan emberekkel, akiknek hasonló az érdeklődési körük.

Balett oktatás tekintetében széles a kínálatunk:

A módszertan alapján, az egymásra épülő képzéseket tudom ajánlani.

Ha teljesen kezdőként szeretnéd indítani a balettóráidat, akkor mindenképpen teljesen az alapokról kezdve kell elkezdeni.

Ezen a felnőtteknek tartott balett oktatáson az alapvető francia kifejezéseket és az ezekhez kapcsolódó mozdulatokat tanulhatod meg.

Ha sikeresen elvégzed ezt a kezdő tanfolyamot, akkor tudod folytatni az órákat a balett 1-es szinten.

Itt már a balett oktatásra, az órarendben található órákra tudsz járni a neked megfelelő időpontban. Ezek az órák, több napszakban délelőtt, délután, illetve hétvégén is vannak.

Kiegészítésként a steretching órákat is látogathatod, ahol erősítés és lazítás van az órán. Erősen tudja növelni a hatékonyságot, ha a szükséges izmokat megerősíted és megnyújtod.

Ehhez kapcsolódik a spicc óra, ebből az óratípusból is van, teljesen kezdő. Néhány hónap óralátogatás után, már kikérheted tanárod véleményét, hogy ajánlja-e már neked a spicc órát.

Ahhoz, hogy spicc cipőre állj, meg kell erősíteni a lábizmokat, és teljesen egyéntől, és előképzettségtől függő, hogy kinek mikor ajánlott a spiccre állás.

Ha mindezeken már túl vagy, akkor érdemes a B2-es órákban is gondolkodnod, a technikai és művészi szinted emelése céljából.

Egy szó, mint száz, ne légy bátortalan, várunk szeretettel a balett oktatáson, amit kifejezetten felnőtteknek indítunk.

Hogy mindezt hogyan tudod elérni?

Gyere el a teljesen kezdőknek indított tanfolyamunkra. Ezen a tanfolyamon megtanulod azokat az alapokat, melyek szükségesek ahhoz, hogy ha rabul ejt ez a balettművészeti ág, be tudj csatlakozni, már ezzel az alaptudással is az órarendben található óráinkba.

Ezek az órákon megtanulhatod a balett alapfogalmait, az alapvető karpozíciókat és a lábpozíciókat.

Mind elméletben mind gyakorlatban olyan tudásra teszel szert, mellyel részt tudsz venni az óráinkon.

A Nulláról kezdő tanfolyam napjai után, a megtanult gyakorlatok videóit is elküldjük neked, így azokat otthon is gyakorolhatod, sőt, ha egyszer-kétszer nem is tudsz eljönniakkor sem lesz lemaradásod, hiszen ezeket otthon is tudod gyakorolni.

Attól függően, hogy melyik tanfolyamcsomagot választod, vászon balettcipőt is kaphatsz a tanfolyamhoz. Nem feltétélen szükséges már az első órán a cipő, de később nagyon fontossá válik azáltal, hogy a lábfejet összehúzza-összetartja, és ezáltal sokkal stílusosabban tudod végrehajtani a mozdulatokat.

Szintén a tanfolyamcsomag függvényében van lehetőséged arra, hogy a stretching óráinkat is kipróbáld.

Nem előfeltétel a spárga, főleg nem felnőtt korban, sőt a stretching óra hatására, Te is tapasztalni fogod magadon a változást. Főleg az előrehajlásoknál, és az izmaid sokkal rugalmasabb állapotán fog ezt megmutatkozni. 

Nem kell elsőre teljes erőbedobással részt venned az órákon, inkább folyamatosan emeld a mozgásod intenzitását az órán. Így biztosan nem sérülsz le, nem húzódsz meg, ha fokozatosan szoktatod magad ehhez a típusú órai munkához.

Remélem kedvet kaptál a tanfolyamhoz. Várunk a belvárosi helyszínünkön Budapesten! Miután a balett oktatást teljesen kezdő felnőtteknek indítjuk, így nálunk egyáltalán nem számít sem életkor, sem testalkat.

.

Most megnézem a
teljesen kezdő tanfolyamokat>>>

.

Felnőtt balett Budapesten, Balett oktatás és balettiskola a Nyugatinál

.

Felnőtt balett Budapesten, Balett oktatás és balettiskola a Nyugatinál

.

.